Műsorarchívum

G. Verdi: Otello
2016. április 23., szombat 19:00 |  AUDI Aréna Győr 
koncert | zene | tánc

 

Tisztelt Bérletesünk! Értesítjük Önöket, hogy 2016. április 23-án, az Otello előadásra (Győrbe) az autóbuszok a Szent István térről (Mezőgazdasági Iskola parkolója) indulnak 17:00-kor. Gyülekező 16:45-kor. Kérünk mindenkit, hogy pontosan érkezzen! Várható visszaérkezés 23:30 - 24:00 órakor. 
Tisztelettel: 
a VMK szervezői

Az opera koncertszerű előadása Shakespeare halálának 400. évfordulóján. Zenél a Győri Filharmonikus Zenekar, vezényel José Cura. A főbb szerepekben: Christian Juslin, Gabrielle Philiponett, Piero Terranova. 

Szerelem, irigység és féltékenység, emberi gonoszság és emberi esendőség: nincs e szélsőségeknek drámaibb és igazabb kifejezése a 400 éve elhunyt Shakespeare halhatatlan színművénél. Minden idők egyik legnagyobb drámaírójának darabját méltó módon ültette az operaszínpadra Arrigo Boito zseniális librettója segítségével minden idők egyik legnagyobb operaszerzője, Giuseppe Verdi. Az előadás különlegessége, hogy a karmesteri dobogón ezúttal a címszerep legendás alakítója, a magyar közönség körülrajongott kedvence, a világhírű énekes és karmester, José Cura áll majd.

 

Dátum:
2016. április 23., szombat 19:00
Helyszín
AUDI Aréna Győr
Telefon:
031 590 08 13
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 
Városi Hivatal Városi Televízió Kortárs Magyar Galéria Dunaszerdahelyi Thermalpark Municipal Városi Rendőrség