Műsorarchívum

A férfiak különleges fontossága a XXI. században – Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója
2019. október 16., szerda 18:00 |  Kortárs Magyar Galéria 
egyéb rendezvény

 

A Férfiak Klubjának alapítója, Bedő Imre tart előadást A férfiak különleges fontossága a XXI. században címmel október 16-án a Vermes-villában.

Aznap 16.00 órától a Trianon emlékfa közelében diófa ültetésre kerül sor (amely fa egyben a férfiasság szimbóluma), majd 18.00 órától a Vermes-villába vár minden érdeklődőt Bedő Imre előadására a szervező Kántor Olivér.

FÉRFIAK (ÉS NŐK)! Könyvek százai, bestseller írók sokasága akarja elhitetni velünk, hogy a férfiértékek elavultak, hasznavehetetlenné váltak, a nők minden területen értékesebbek, hatékonyabbak, a férfiasság véghanyatlásban van, és el fog tűnni!

Időben észbe kapunk még? Vagyunk még elegen, akik azt gondoljuk, hogy a Férfi és a férfiasság értékei létfontosságúak? Hogy a Férfi és a férfiasság nélkül nemhogy élet, harmónia és egyensúly nincs, hanem semmi sincs? Kinek lenne jó, ha ez bekövetkezne? A férfiaknak? Nem! A nőknek? Nem! Akkor fogjunk össze! Az erőt, a tartást, a kisugárzást, az építő harcot és a teremtő lángot ne váltsa fel a puhaság és a tunyaság.

FÉRFIMOTIVÁCIÓS mozgalmunk a Férfiakat és a munkánkat támogató Nőket szólítja!

KÜLDETÉSÜNK A VÁLTOZÁS!

Megerősítjük az erkölcsi alapokat. Megingathatatlan, magabiztos pillérré válva ismét középpontba helyezzük a személyes felelősségvállalást, a tartást, a közös jövőt építő cselekvést. Élhető közösséget, emberséges jövő társadalmat építünk gyermekeinknek. Megszilárdítjuk Férfi és Nő szövetségét - a családot. Megtartjuk és tovább adjuk az örök erényeket ma is! Példát állítunk a gyermekeink és a következő generáció elé, mint férfi, mint férj, mint apa!

 

Dátum:
2019. október 16., szerda 18:00
Helyszín
Kortárs Magyar Galéria

 

 
Városi Hivatal Városi Televízió Kortárs Magyar Galéria Dunaszerdahelyi Thermalpark Municipal Városi Rendőrség