Műsorarchívum

A 100 legsikeresebb szlovákiai magyar
2015. március 16., hétfő 18:00 |  moziterem 
előadás | beszélgetés

 

A Családi Könyvklub és a dunaszerdahelyi VMK szeretettel meghív minden kedves könyvbarátot: A 100 legsikeresebb szlovákiai magyar – című exkluzív magazin díszbemutatójára! Ismerje meg Ön is napjaink legsikeresebb szlovákiai magyarjait, akik itt élnek velünk, akikre büszkék lehetünk!

Egy exkluzív szórakoztató magazin: Kossuth díjas művészek, tudósok, sportolók, zenészek, feltalálók, kimagasló szintű vállalkozások vezetői - a legjelentősebb, országos vagy világhírű személyiségek kaptak helyet ebben a csaknem 120 oldalas magazinban!

Mi a siker? Hogyan jutunk a csúcsra? Riportok és vallomások a sikerről...

Legyen a vendégünk erre az estére, legyen Ön is az elsők között, akik a helyszínen - 1 nappal a megjelenés előtt - elolvashatják a magazint!

+ MEGLEPETÉS:

Az est díszvendége: Rakonczay Gábor – aki a közelmúltban olyan kalandra szánta el magát, amelyet előtte még senkinek sem sikerült véghezvinni! Nekivágott, hogy egyszemélyes kenuján átevezzen az Atlanti-óceánon - a világon elsőként! Rendszeresen tart előadásokat - eddig 5 országban, több mint 50 ezer ember hallotta célmegvalósítással kapcsolatos előadásait. Vallja - mindannyiunk feladata, átkelni önmagunk óceánján...

Rakonczay Gábor - Budapest, London, New York, Berlin után elvállalta, hogy Szlovákiában elsőként Dunaszerdahelyen tart egy előadást a sikerről, a célmegvalósításról, az emberi küzdelem és az emberi lehetőségek határairól....

A belépés díjtalan – legyen Ön is a vendégünk!

 

Dátum:
2015. március 16., hétfő 18:00
Helyszín
moziterem
Jegy
Szabad belépés

 

 
Városi Hivatal Városi Televízió Kortárs Magyar Galéria Dunaszerdahelyi Thermalpark Municipal Városi Rendőrség