Műsorarchívum

Puccini: Bohémélet
2019. március 2., szombat 19:00 |  színházterem 
színház | irodalom
Jegyek kaphatók

 

Fiatal tehetségekkel a főszerepben, koncertszerű előadásban mutatja be az operairodalom talán legszebb románcát a Magyar Állami Operaház március 2-án Dunaszerdahelyen, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban.

A budapesti Operaház korszerűsítése lehetőséget biztosít arra, hogy a játszóhely kiváltásaként az Opera együttesei több 22 vidéki és 4 külhoni magyarlakta nagyvárosban is bemutatkozhassanak. Az „Operát az Operából!” turnésorozat a 2018/19-es „Puccini Itáliája” tematikus évad részeként koncertszerű előadásban több mint fél tucat helyszínre viszi el az olasz zeneszerző Bohémélet című operáját. A párizsi bohémek világát idéző, megható szerelmi történetet Horváth István és Sáfár Orsolya főszereplésével, Dobák István, Haja Zsolt, Kiss András és Szakács Ildikó közreműködésével hallhatja a dunaszerdahelyi közönség. A jobb átélhetőség kedvéért a szólisták Oláh Gusztáv klasszikus operaházi rendezéséből Márk Tivadar jelmezeiben formálják meg a szerepeiket.

A Magyar Állami Operaház csaknem 160 főt számláló együtteseit – zenekar, énekkar, gyermekkar – Dénes István karmester vezényli.

A Délmagyar.hu írása a szegedi előadásról: https://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/bohemelet-koncerttel_hoditott_az_operahaz_a_nagyszinhazban/2587986/

Az egyetlen felvidéki bemutató Dunaszerdahelyen lesz, ne hagyja ki Ön sem! Jegyek már kaphatók!

 

Dátum:
2019. március 2., szombat 19:00
Helyszín
színházterem
Telefon:
031 590 08 13
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jegy
Vásárolható
Jegyárak
15 €

 

 
Városi Hivatal Városi Televízió Kortárs Magyar Galéria Dunaszerdahelyi Thermalpark Municipal Városi Rendőrség